19.9 C
تهران
جمعه 11 فروردین 1402 ;ساعت: 09:09
کافه لیبرال

وقتی کیارستمی فیلم مستند “مشق شب” را ساخت

🎥وقتی کیارستمی فیلم مستند “مشق شب” را ساخت (تحقیقی درباره‌ی تکالیف شب دانش‌ آموزان مقطع ابتدایی دبستانی در تهران) وزیر آموزش پرورش وقت در نامه‌ی تندی به مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان (تهیه‌کننده‌ی فیلم) به تصویر ارائه‌شده از نظام آموزشی در فیلم شدیداً اعتراض کرده و مدیرعامل کانون را به دلیل تهیه‌ی فیلم کتباً توبیخ نمود.

🎬توبیخ‌نامه‌ی وزیر نسبت به مدیر کانون با این جملات به پایان می رسد: “از شما انتظار می‌رود همکاری خود را با عناصری که حتی حاضر نیستند با گذاشتن کمی ریش در صورت خود، ارادت خویش را به انقلاب و نظام نمایان کنند قطع نمایید.”

پ.ن: وزیر آموزش و پروش وقت کسی نبود جز دکتر محمدعلی نجفی که چندی پیش با ریشی پرفسوری همسر دوم خود که همسن دانش آموزان حاضر در فیلم “مشق شب” بود، را با شلیک چند گلوله به قتل رساند.

مطالب بیشتری که ممکن است مورد علاقه شما باشند

قدرت خرید یارانه نقدی از ۸۹ تا ۹۹

cafeliberal

آینده بدون پول نقد به چه معناست؟

cafeliberal

نیکولو ماکیاولی پدر پراگماتيزم سياسى غرب

cafeliberal

علت تورم چیست و چرا سیاستهای جبرانی دولت، گره ای از کار مردم باز نمیکند؟

cafeliberal

فرجام حکومت قوی و جامعه ضعیف!

cafeliberal

چرا نباید از دلار بالای ۲۰ هزار تومان تعجب کرد؟

cafeliberal

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. ما فرض خواهیم کرد که شما با این مسئله موافق هستید ، اما در صورت تمایل می توانید انصراف دهید. تائید بیشتر بخوانید