تایتل پست، نام یک کتاب در انتقاد از مارکسیسم فرهنگی است اثری خوب از پرفسور سعد، استاد دانشگاه کنکوردیا و مونترال و سعد حقیقتن قهرمان عصر ماست.
…………………………………………
📍گاهی که به یک بیماری همهگیر فکر میکنیم، اغلب مظاهر بیماریهای عفونی کشندهای را در ذهن تداعی میکنیم که بهسرعت همهجا گسترش مییابد و باعث رنجش خاطر انسان (ایدز، یا بحران فعلی COVID-19). غرب در حال حاضر از چنین بیماری همهگیر ویرانگری رنج میبرد[مارکسیسمفرهنگی]، یک بیماری جمعی و همهگیر که پتانسیل تفکر منطقی را در مردم نابود میکند. بر خلاف سایر بیماریهای همهگیر با منشا بیولوژیکی، منشا بیماریِ فعلی مجموعهای از ایدهها و کانسپتهای مزخرف و بیخود است که غالبن در محیطهای آکادمیک پرورش داده شدهاند و تارگت این مرض چیزی جز نابودی ساختارِ عقل و منطق، آزادی و کرامت فردی ما نیست. این کتابِ خوب منشا این بیماریِ مهلک را شناسایی کرده و گسترش این ویروس کشنده را از دانشگاهها به کل شئون زندگی ما از جمله سیاست، تجارت، و فرهنگ عامه مورد مداقه قرار داده است و اصول و روشهایی را برای مصون ماندن و واکسینه شدن از اثرات مخرب آن ارائه میدهد. دکتر سعد در فصل اول، خلاصهای از عواملی را ارائه کرده که منجر به تبدیل شدنش به یک جنگجوی سرسخت و تمامعیار در برابر این ایدههای مخرب شده، از جمله تجربه دو جنگ بزرگ[اول و دوم]، جنگ داخلی لبنان و جنگ علیه عقل[مارکسیسم فرهنگی] (که به عنوان یک استاد دانشگاه با آن روبرو شده) و همچنین آرمانهای زندگیاش که در جستجوی آزادی و حقیقت بوده است. در فصل دوم، تنش بین تفکر و احساس و تنش بین جستجوی حقیقت و مینیمم کردن احساسات جریحهدار شده را بررسی کرده است. او استدلال کرده است که ایجاد تنش کاذب بین قوه استدلال و احساسات اشتباه است. در این مورد مثال میزند، از جمله واکنشهای هیستریک به انتخاب دونالد ترامپ و انتصاب برت کاوانا به دادگاه عالی ایالات متحده.
در فصل سوم، کانسپت آزادیبیان را پیش میکشد، روش علمی، تنوع فکری، و اخلاق شایستهسالارانه را بجای ایدئولوژی DIE [1] مینشاند و آنها را شرط لازم تشکیل یک جامعه عادلانه میداند که اعضای آن از فرصت های برابر برخوردارند و نه برابریای که در ایدئولوژی DIE گنجانده شده است. فصل چهارم به چندین پاتوژن ضد علم، ضد عقل و ایده غیرلیبرال از جمله پست مدرنیسم، فمینیسم رادیکال، و کنشگری ترنسجندر میپردازد فصل پنجم به تشریح ذهنیت SJW[2] ها میپردازد[مبارزین عدالت اجتماعی]و معتقد است این اشخاص درک ما از واقعیت و عقل سلیم را نابود میکنند. در فصل ششم به سندروم OPS[3] میپردازد، که یک بیماری آشفتگی تفکر است که توانایی افراد را در تشخیص حقایقی که اظهرمنالشمس هستند، سلب میکند و معتقد است انکار علم یکی از مظاهر OPS است. در فصل هفتم به خواننده هشدار میدهد و اشکال مختلف و مظاهر مارکسیسم فرهنگی را برمیشمرد و نهایتن در فصل آخر انذار میدهد، که منفعل نباشید، از صدای خود از قدرت خود برای مقابله استفاده کنید.
1. Diversity, Inclusion, and Equity (DIE):
تنوع، وجود تفاوتها در یک محیط مشخص. برابری، فرآیندی برای حصول اطمینان از اینکه فرآیندها و برنامهها بیطرفانه، منصفانهاند و گنجاندن یعنی عملی برای اطمینان از اینکه افراد در محل کار احساس تعلق دارند.
2. social justice warriors
3. Parasitic Syndrome (OPS)
یوتیوب پروفسور سعد :
The Saad Truth
@cafe_andishe95
🖋️رامین زارعی