29.8 C
تهران
چهارشنبه 13 خرداد 1405 برابر با 2585 شاهنشاهی
کافه لیبرال

خروج ۱.۵ میلیارد دلار از ایران برای خرید ملک در ترکیه

با بحرانی شدن وضعیت سیاسی و اقتصادی ایران، خرید ملک و سرمایه‌گذاری در ترکیه توسط ایرانی‌‌ها افزایش پیدا کرده است.

استانبول و آنتالیا و آلانیا و ازمیر از شهرهایی هستند که خرید ملک توسط ایرانیان در آنها بسیار رونق دارد

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تبریز می‌‌گوید، «در یک سال و نیم اخیر که قانون ۲۵۰ هزار دلار خرید ملک یا سپرده بانکی یک میلیون دلاری برای گرفتن تابعیت ترکیه اجرا شده ، نزدیک ۲۶۸هزار نفر اقامت ترکیه را گرفتند که به طور متوسط اگر هر خانواده را چهار نفر در نظر بگیریم نزدیک به ۶۰ هزار خانواده [ایرانی] در این کشور ملک خریداری کرده‌اند که بر اساس قانون حداقلی ۲۵۰ هزار دلار، نزدیک به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار ارز از کشور خارج شده و اگر رقم حداقلی خرید ملک کاهش پیدا کند شاهد خروج ارز بیشتری خواهیم بود.»

مسعود بنابیان همچنین به رونق صنعت گردشگردی در ترکیه با جذب توریست از ایران اشاره کرده و گفته «باید این واقعیت را قبول کرد که ایران برای تفریح گران است بطور مثال هزینه اقامت در یک هتل ۵ ستاره در تهران به ازای هر شب ۸۰۰ هزار تومان است در صورتی‌ که همین کلاس هتل در استانبول ۲۵۰ هزار تومان است.»

به گفته این فعال اقتصادی، هزینه سفر به کیش با سفر به استانبول تقریبا برابر است ضمن آنکه در کنار تفریح خرید هم می‌توان انجام داد.

 

لینک مطلب

مطالب بیشتری که ممکن است مورد علاقه شما باشند

چرا به توسعه نمی رسیم؟!

cafeliberal

طبقه بندی در نحوه خرج کردن پول

cafeliberal

نهاد مالکیت اشتراکی

cafeliberal

اندیشه های هایک: تصور غلط از امنیت اقتصادی و راه بندگی

cafeliberal

سیاست‌ پولی‌ برای‌ یک‌ جامعۀ‌ درحال‌توسعه

cafeliberal

رقابت دیجیتالی یوآن و دلار

cafeliberal

دیدگاه خود را درباره این مطلب با ما و دیگران در میان بگذارید (حداکثر ۱۰۰۰ کاراکتر):

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. ما فرض خواهیم کرد که شما با این مسئله موافق هستید ، اما در صورت تمایل می توانید انصراف دهید. تائید بیشتر بخوانید