19 C
تهران
دوشنبه 31 فروردین 1405 برابر با 2585 شاهنشاهی
کافه لیبرال

نوآوری های کشاورزی قطر؛ از کشاورزی عمودی تا تولید عسل

کشاورزی در آب و هوای بیابانی می تواند بسیار چالش برانگیز باشد اما هدف قطر متحول ساختن راه‌حل ها برای رشد محصولات در محیط خشک کشور می باشد.

برای هفت دهه، شرکت «اگریکو» تازه ترین محصولات را به بیش از هزار فروشگاه عرضه می کند. «اگریکو» با آموختن از کارشناسانی از سراسر جهان و در عین حال نشان دادن داه حل های محلی به چالش های آب و هوا پرداخته است.

احمد الخلف، رئیس «اگریکو» می گوید: «ما محیط بسیار بسیارمشکل زایی برای پرورش میوه و سبزیجات داریم. هشت ماه تابستان داریم و فقط چهار ماه بهار. واقعا زمستان نداریم، بنابراین فصل کاشت ما بسیار بسیار کوتاه است و بخاطر امنیت غذایی شما باید همه سال تولید کنید به همین دلیل است که ما بر توسعه کشاورزی هوشمند تمرکز می کنیم.»

الخلف کسب و کارها در منطقه را تشویق می کند تا تمرکز خود را به امنیت غذایی و پایداری معطوف کنند که به گفته او کلید خودکفایی است.

مطالب بیشتری که ممکن است مورد علاقه شما باشند

مکانیسم سقوط

cafeliberal

ویدئو: چه چیز آزادی اقتصادی این‌قدر خوب است؟ آنتونی دیویس

cafeliberal

نه به قیمت گذاری دستوری !

cafeliberal

مصاحبه با احمد مسعود

cafeliberal

زمانی که امید به مانع تبدیل می‌شود

cafeliberal

منصفانه چیست؟

cafeliberal

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. ما فرض خواهیم کرد که شما با این مسئله موافق هستید ، اما در صورت تمایل می توانید انصراف دهید. تائید بیشتر بخوانید