28.9 C
تهران
یکشنبه 7 خرداد 1402 ;ساعت: 12:25
کافه لیبرال

کتاب صوتی+نسخه چاپی: دختری در قطار، نویسنده  پائولا هاوکینز

 

پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز برای 13 هفته متوالی

نسخه چاپی:

https://cafe-liberal.com/pdf/the-girl-on-the-train.pdf

زن و زنانگی یکی از درون‌مایه‌های اصلی این رمان است. زنی که همسری مهربان و مادری دلسوز است، زندگی آرامی دارد و خوشبخت است، از دید قهرمان داستان خوشبخت‌ترین فرد دنیا است. راشل به دنبال پر کردن کمبودهای درونی و خلاءهایی است که آن‌ها را در همسر و مادر بودن می‌بیند. او آنا را مادری مهربان و مگان را زنی جذاب و فریبنده می‌داند. این در حالی است که به‌نظر می‌رسد راشل قادر به دیدن و فهمیدن خودش نیست. حتی گذشته‌ و خاطراتش درون ذهنش دستکاری شده و تصویری دردناک و نه‌چندان دوست‌داشتنی از او به خودش می‌دهد. آنا و مگان با وجود اشتباهاتشان، معصومیتی دارند که می‌توان گفت خدشه‌دار شده است. وجود یک مرد در میان این سه زن، زندگی هر سه‌ی آن‌ها را به رو به نابودی کشانده است. در اینجا شاید بتوان به همان اصطلاح معروف «خواهران جهانی» رسید. همین هم می‌شود که راشل با پافشاری و تحمل تمام تهمت‌ها و توهین‌ها، سرانجام می‌تواند رازی را کشف کند که او و خواهرانش را به رستگاری و آزادی می‌رساند.

پائولا هاوکینز برای اولین بار از محبوب‌ترین اثر خود، دختری در قطار The Girl on the Train، رونمایی کرد. در آن زمان، شاید خود هاوکینز هم تصور نمی‌کرد که کتابش با چنین استقبال و گرم و پرشوری از مخاطبانِ نه‌تنها انگلستان، که تمام دنیا، روبه‌رو شود. تاجایی که در مدتی کوتاه، این رمان به چندین زبان فرانسوی، ایتالیایی، اسپانیایی، پرتغالی، آلمانی، ترکی، فارسی و روسی ترجمه شد. در سال 2016 کمپانی بزرگ دریم وورکز براساس همین کتاب، فیلمی تولید کرد که با استقبال مخاطبان و منتقدان روبه‌رو شد. فیلم دختری در قطار توانست در بخش بازیگر نقش اول زن، برنده‌ی جایزه‌ی بفتا شود. پیش از این کتاب‌هایی مانند «دختری با خالکوبی اژدها»، «اشیاء تیز» و «دختر گمشده» توانسته بودند حال و هوای تازه‌ای به ادبیات معمایی و دلهره‌آور بدهند؛ ژانر محبوبی که سینمای غرب هرگز از آن غافل نشده و برای تمام این کتاب‌ها نسخه‌ای سینمایی یا سریالی تولید کرده است.

پائولا هاوکینز هنر نویسندگی خود را از همان ابتدا و با انتخاب نام رمان نشان داده است. قهرمان این کتاب، راشل، همان دختری در قطار است؛ کسی که در قطار ذهن خودش گرفتارشده است. تمام کوپه‌ها و پنجره‌ها را می‌گردد تا شاید راهی برای رهایی و آرامش پیدا کند. قطار به‌سرعت می‌گذرد و او از لابه‌لای صحنه‌هایی درهم و مبهم، شاهد زندگی کسانی است که بی‌تفاوت از کنارش می‌گذرند و زندگی خودشان را دارند. تازمانی‌که این دختر از قطار پیاده نشود و وارد دنیای واقعی نشود، این قطار مدام می‌رود و می‌آید، بدون این‌که ایستگاهی داشته باشد و لحظه‌ای درنگ کند. تکه‌های گمشده‌ی رمان دختری در قطار را باید مثل پازلی از لابه‌لای خطوط و کلمات آن پیدا کنیم و کنار هم بچینیم تا تصویر کاملی از داستان را درست کنیم.

📕 نام کتاب  : #دختری_در_قطار

مترجم: سبحان فاطمی

سال انتشار :  1400

تعداد فایل : 19  عدد فایل صوتی

گویش : #افسانه_والافر

تعداد صفحه:  400

موضوع : #داستان #رمان

نسخه ترجمه شده عنوان اصلی The Girl on the Train

پرفروش‌ترین کتاب سال ۲۰۱۵ در جهان

برنده جایزه مخاطبان گودریدز در سال 2015

این کتاب در بیش از 34 کشور دنیا ترجمه شده است

پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز برای 13 هفته متوالی

 

 

 

.

مطالب بیشتری که ممکن است مورد علاقه شما باشند

کتاب صوتی: در فاصله ی دو نقطه …ایران درّودی

cafeliberal

کتاب صوتی: دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد، آنا گاوالدا

cafeliberal

کتاب صوتی: ” فلسفه زرتشت؛ دیدی نو از دینی کهن ” اثری ارزشمند از “دکتر فرهنگ مهر”

cafeliberal

کتاب صوتی + فایل pdf: وقتی نیچه گریست، نویسنده :  اروین د یالوم

cafeliberal

کتاب صوتی+فایلpdf: جهانی از عدم، نویسنده:  لاورنس کراوس

cafeliberal

کتاب صوتی+نسخه چاپی: تولدی دیگر، نویسنده : شجاع الدین شفا

cafeliberal

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. ما فرض خواهیم کرد که شما با این مسئله موافق هستید ، اما در صورت تمایل می توانید انصراف دهید. تائید بیشتر بخوانید